Farmasötik Biyoteknoloji Anabilim Dalı Sunumlar

Son 5 yıl

• Eldem T., “Farmasötik Biyoteknoloji Paneli, Biyoteknolojik İlaçlarda Klinik Çalışmalar, “İleri Tedavi Tıbbi Ürünlerinde Klinik Çalışmalar: Araştırma İlacı ‘Gen Tedavisi Tıbbi Ürünlerinde’Kalite”, BIOEXPO ONLINE-16-18 Eylül 2020 (Çevrimiçi) (Davetli Konuşma)

• Eldem T., “Farmasötik Biyoteknolojide Biyoloijk/Biyoteknolojik İlaçlar ve İleri Tedavi Tıbbi Ürünleri” V. Türkiye in vitro Diyagnostik Sempozyumu: Sağlık Biyoteknolojisi” Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sabancı Kültür Sarayı, 19-21 Şubat 2020 (Davetli Konuşma)

• Eldem T.,  “Farmasötik Biyoteknoloji ve İleri Tedavi Tıbbi Ütünleri, 5.Marmara Ü.Eczacılık Fakültesi Uluslararası Öğrenci kongresi (5.MEFKO)  4-7 Ekim 2019 , İstanbul .(Davetli Konuşma)

• Duzenli O.F., Oner, A,F., “Effect of RNase A Addition Step On Purity of Plasmid DNA Encoding Human Interferon Gamma Protein for Cell Free Protein Synthesis”, 19th International Pharmaceutical Technology Symposium, September 2018,  Antalya (Poster).

• Eldem T., “Biyobenzer İlaçlarda Farmasötik Kalite Güvencesi - Quality and Pharmaceutical Quality Assurance in Biosimilar Drugs , İVEK-BİO 2018 Kongresi, 26-28 Kasım 2018  (Davetli Konuşma)

• Düzenli ÖF, Öner AF, Eldem T, “Undergraduate and Graduate Education in Pharmaceutical Biotechnology”, İVEK-BİO 2018 Kongresi, 26-28 Kasım 2018, İstanbul (Sözlü Bildiri)

• Eldem T. “İyi Laboratuvar Uygulamaları”, Kök Hücre Yaz Kursu, H.Ü. Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi, 10-14 Temmuz 2017 (Davetli Konuşma/Eğitimci)

• Eldem T, “Biyoteknolojik/Biyolojik İlaç ve Ürünlerde Tanımlar ve Sınıflandırma”, I. Farmasötik Biyoteknoloji Çalıştayı: Biyoteknolojik İlaçlarda Üretim ve Uygulamalar, 3-4 Kasım 2017, İzmir (Davetli Konuşma)