14 Mayıs Bilimsel Eczacılık Günü
26 Haziran 2024 tarihinde düzenlenen “Eczacılık Fakültesi Akademik Genel Kurul” toplantısı hk.

26 Haziran 2024 tarihinde Eczacılık Fakültemiz Konferans Salonu’nda düzenlenen “Eczacılık Fakültesi Akademik Genel Kurul” toplantısının fotoğrafını sizlerle paylaşıyoruz.

Toplantımız, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran’ın teşrifleriyle, rektör yardımcıları ve daire başkanlarının katılımlarıyla, 26 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 10.00’da gerçekleştirilmiştir. Toplantının açılışında, Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Mutlu Aytemir bilgilendirme sunumu gerçekleştirmiştir. Ardından Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, geçmişte yapılan çalışmalar ve gelecek planları hakkında bilgilendirme yapmıştır. Değerli akademik kadromuzun katılımıyla verimli ve bilgilendirici bir etkinlik olmuştur.