HÜEF Eczane Simülasyonu-Uygulama Eczaneleri

Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi lisans öğrencilerinin eczane uygulamalarını öğrenmeye başlamaları için kurulan birimimiz Uygulama Eczanemizdir. Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde, lisans ve lisansüstü eğitimler disiplinlerarası işbirliği esasına dayanır. Bu kapsamda Hacettepe Üniversitesi Mesleklerarası İşbirliği Biriminde yer alan ve TEB II.Bölge Ankara Eczacı Odası desteği ile güncellenen Simülasyon Eczanemiz'de  2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Güz döneminden bu yana, ilk stajımız yürütülmektedir.

Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Eczacılık Uygulamaları İstasyonu ise Uygulama Eczanemizin modern ve güncel formatıdır ve 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Güz döneminde ilk stajımızın yürütüldüğü paydaş alan olarak kullanılmaktadır.

uygecz

90-06100 Sıhhiye - ANKARA