1-7 Mayıs 2017 Geza Regdon Seminerleri- ERASMUS programı

Sayın Hocalarım ve Sevgili Arkadaşlarım,

Fakültemiz Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı’na Erasmus programı çerçevesinde ziyarette bulunacak olan Szeged Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Katı Dozaj Şekilleri Araştırma Grubu Direktörü Prof. Geza Regdon 1-7 Mayıs 2017, tarihlerinde   Fakültemizde 2 seminer verecektir.

Seminer 1:

"Design and development  of drug containing films for intraoral application”

3 Mayıs 2017 Çarşamba 13:30-14:30

Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Seminer salonu

Seminer 2:

"Importance of Thermal Analysis in Pharmaceutical Technology: Focus on thermoanalytical research in Szeged”

4 Mayıs 2017 Perşembe 15:30-16:30

Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Seminer Salonu