Farmasötik Botanik Anabilim Dalı Projeleri ve Uluslararası İşbirlikleri

Uluslararası İşbirlikleri

Prof. Dr. Benjamin Rodriguez (C.S.I.C. Genel Organik Kimya Enstitüsü, Madrid-İspanya)

Prof. Dr. Roser Vila, Tomas Adzet (Barselona Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Farmakoloji ve Farmakognozi Bölümü, Barselona-İspanya)

Prof. Dr. Emilia Carretero Accame (Complutense Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Madrid-İspanya)

Prof. Dr. Hajimo Muzikami (Nagoya Üniversitesi, Farmasötik Bilimler Fakültesi, Tıbbi Bitki Araştırma Lab., Nagoya-Japonya.

Prof. Dr. Sevser Sahbaz (Lille-2 Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Lille-Fransa )

Prof. Dr. Ikhlas Khan,  Prof. Dr. Larry Walker (Mississippi Üniversitesi, Ulusal Doğal Ürünler Araştırma Merkezi, Mississippi, ABD)

Prof. Dr. Mark Hamann (Mississippi Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Mississippi, ABD)

Ulusal İşbirlikleri